Dołącz do Słodkiego Klubu – odkryj tajemnice udanych wypieków, sztuki dekoracji i prowadzenia biznesu cukierniczego, który nie będzie spędzał Ci snu z powiek!

✅ rozwijaj się pod okiem Uli Stępniak – cukierniczej mentorki z wieloletnim letnim stażem w biznesie oraz wyselekcjonowanej grupy ekspertów i praktyków,

✅ dołącz do społeczności +1000 pasjonatek cukiernictwa,

✅ zamień hobby w sprawnie działający biznes,

✅ eksperymentuj z nowymi technikami cukierniczymi,

✅ twórz torty piękne jak z Insta!

W tej edycji sama decydujesz jakie kompetencje chcesz rozwijać:

chcesz podbić cukiernicze skille 

chcesz dodatkowo nauczyć się promować swój biznes

albo skorzystaj z jedynej okazji i dołącz do mentoringu z Ulą!

Dlaczego warto dołączyć do Słodkiego Klubu?

zyskujesz dostęp do wszystkich webinarów Uli Stępniak (wartość ponad 3000 zł)

dostęp do wszystkich szkoleń i webinarów z poprzednich edycji Klubu

co miesiąc uczestniczysz w nowych szkoleniach praktycznych, webinarach oraz livach z ekspertkami

otrzymujesz pliki do pobrania: umowę z klientem (wartość powyżej 1000 zł) oraz przepisy niedostępne nigdzie indziej

dostęp do ponad 6-godzinnego kursu o candy barach, niedostępnego nigdzie indziej

dostęp do webinarów z zakresu marketingu oraz pozyskiwania klinentów, niedostępnych nigdzie indziej

dostęp do zamkniętej grupy na facebooku, wyłącznie dla Klubowiczek gdzie toczą się ciekawe dyskusje, Klubowiczki się wspierają i darzą zaufaniem

zniżki na zakupy w sklepie ulastepniak.pl oraz u zaprzyjaźnionych sklepów cukierniczych

Co zmieni się gdy zaangażujesz się w Słodki Klub?

zachwycisz ciastami

dorobisz

unikniesz błędów

społeczność dmuchnie Ci w skrzydła

oszczędzisz czas

oszczędzisz hajs

Każda edycja Słodkiego Klubu to 6 miesięcy wspólnej nauki i rozwoju, w tym czasie otrzymasz:

porady jak otworzyć kuchnię domową/ pracownię cukierniczą (na pokładzie Klubu mamy niesamowitą ekspertkę z zakresu HACCP, która niejednej słodkiej osobie pomogła uzyskać wymarzony wpis)

porady jak skutecznie promować swój biznes, zdobywać klientów i ustawić reklamę, która przynosi efekty

porady dotyczące cukiernictwa: zamszowania , nowoczesnych tortów i mono porcji, pracy z czekoladą, składania tortów i tortów piętrowych, dekoracji cukierniczych: figurek 3D, dużych figurek na torty, topperów z piernika, kwiatów z papieru waflowego i wiele, wiele więcej

marketingowe porady od osób ze słodkiej branży, które powiedzą Ci zrobić, aby odnieść sukces: w lokalnym biznesie, w social mediach, przy pozyskiwaniu klientów oraz jak się wyróżnić na rynku

materiały do pobrania: umowę z klientem (na torty weselne), przepisy

Co na Ciebie czeka w tej edycji Słodkiego Klubu?

Szkolenia praktyczne: torty wegańskie, ciasto kruche, ciasto parzone, ciasto drożdżowe, praca z czekoladą, monoporcje i tort musowy, zamszowanie od A do Z, makaroniki i ganache,

Szkolenia z dekoracji: struktury na tortach, figurki 3D wykonane z mistrzyniami świata, dekoracje z czekolady

Szkolenia z zakresu marketingu: ustawianie reklamy, warsztaty tworzenia rolek

Poznaj ekspertów 8 edycji Słodkiego Klubu!

Przestań błądzić we mgle przypadkowych porad, przepisów i pomysłów na to jak rozwijać Twój cukierniczy biznes – odkryj tajemnice praktyków, zaoszczędzisz czas i pieniądze, zyskasz święty spokój i mnóstwo frajdy!

Zuzia Nowakowska- Sikora

Autorka książki „Instrukcja obsługi i dekorowania tortu”, autorka e-booków, tortowa nauczycielka, prawniczka, sommelierka i importerka wina. W tej edycji Słodkiego Klubu nauczy Was swojego sposobu artystycznego dekorowania tortu, pokazując, jak niedrogo i efektownie przygotować uniwersalne tortowe ozdoby, które wykorzystać można do każdej stylizacji.korzystać można do każdej stylizacji.

Paweł Ignaciuk

Współzałożyciel cukierni butikowej Mariaż Patisserie, od najmłodszych lat związanych z gastronomią, swój pierwszy sernik wykonał przed pójściem do pierwszej klasy. W Słodkim Klubie nauczy Cię pracy z czekoladą - temperowania i robienia dekoracji.

Martyna Pilarz

Zajmuje się działaniami marketingowymi na Instagramie wykorzystując jego potencjał sprzedażowy. Udowadnia, że dzięki skutecznym strategiom można zupełnie bezpłatnie rozwinąć konto na Instagramie, zbudować grupę zaangażowanych odbiorców i cały czas docierać do nowych osób.

Hania Beza

Właścicielka najsłodszego bezowego miejsca w Szczecinie. Działa na lokalnym rynku i udowadnia, że nawet malutki lokal z jednym rodzajem produktu może być hitem sprzedażowym, po który jedzie się przez pół Polski. W tej edycji Słodkiego Klubu nauczy Cię promować biznes lokalny.

Marlena Doroś i Katarzyna Chudy-Kamola

Dwie pasjonatki cukiernictwa z bogatym doświadczeniem. Laureatki konkursów branżowych. Razem tworzą dynamiczny zespół, oferując wyjątkowe torty piętrowe, słodkie stoły i artystyczne dekoracje oraz wysokiej jakości szkolenia cukiernicze. W Słodkim Klubie przeprowadzą szkolenie praktyczne z zamszowania.

Agnieszka Krenc

Właścicielka butikowej pracowni specjalizującej się w lukrze królewskim.Projektuje, lukruje i wymyśla słodkie koncepty na współpracę od A do Z w 100% dla takich marek jak Netflix, Disney, Dior, Chanel, Lego, Vistoria’s Secret czy L’Oreal. W Słodkim Klubie przekona Cię, że marketing w biznesie to podstawa.

Joanna Sławińska

Jest trenerem mentalnym, coachem, nauczycielką Calligraphy Health Yoga. Dziesiątki godzin spędziła na warsztatach, wykładach, seminariach, żeby zrozumieć mechanizmy rządzące człowiekiem i jego wyborami. W Słodkim Klubie nauczy Cię pewności siebie w biznesie i jak nie przejmować się opinią innych.

Asia Banad

Tworzy markę POSYPANE. W swoim cotygodniowym, cukierniczym biuletynie „Wypiekoterapia” to cotygodniowy zamieszcza przepisy na niebanalne i bezpretensjonalnie pyszne desery, ciasta i wypieki. W Słodkim Klubie wprowadzi Cię w świat ciasta drożdżowego i zabawy przepisami na ciastka.

Wojciech Rzepecki

Laureat i uczestnik wielu branżowych konkursów z sukcesami. Trener i nauczyciel nowoczesnego oraz klasycznego cukiernictwa na najwyższym poziomie ale także klasycznego w nowoczesnej formie. Twórca receptur i przepisów kulinarnych. W Słodkim Klubie przygotujesz wraz z nim monodeser i tort musowy.

Martyna Wirkus

Dzieli się przepisami krok po kroku na torty i desery na swoim kanale na YouTube @wszystkiego.smacznego. Pomaga stawiać pierwsze kroki osobom początkującym w tortowym świecie, które za sprawą tutoriali odkrywają zamiłowanie do słodkości. W Słodkim Klubie przygotujesz z nią najpiękniejszy number cake.

Joanna Jabłońska

Torty to jej ogromna pasja, w wykonanie każdego detalu wkłada całe swoje serce. Całą swoją wiedzą oraz doświadczeniem dzieli się ze swoimi kursantami na szkoleniach stacjonarnych, gdzie uczy między innymi wykonania figurek z masy cukrowej i właśnie tego nauczy Cię w tej edycji Słodkiego Klubu.

Aleksandra Kolak

Nazywam się Aleksandra Kolak

Specjalizuje się w prowadzeniu i edukowaniu jak tworzyć skuteczne kampanie reklamowe na Facebooku i Instagramie.

Kasia Wojtowicz

Praktyk od bezpieczeństwa żywności dla gastronomii. Ma wiedzę i doświadczenie, aby edukować innych w zakresie bezpieczeństwa żywności i wspierać ich podczas trudnego procesu pierwszych badań, wniosków, orzeczeń, zaleceń i telefonów. Z Kasią ogarniesz HACCPowe ABC.

Ula Stępniak

Bazując przez lata tylko na jednym produkcie, zbudowała firmę, która generuje co roku setki tysięcy złotych przychodu. Jej pracownię co tydzień opuszczają setki kolorowych babeczek i ciasteczek. Współpracuje z największymi firmami w kraju: CD Project, Chanel, Skanska, Pandora.
Od lat pracuje nad swoim rozwojem w zakresie marketingu i pomaga innym kobietom wdrożyć go w życie, aby ich słodki talent zaowocował zyskownym biznesem.

Magda Adamska

W 2022 roku zdobyła wraz z Kamilem Szulcem Mistrzostwo Polski w przygotowywaniu deseru talerzowego, natomiast w 2023 roku 1 miejsce w prestiżowym konkursie Debic Pastry Cup. Nauczy Was pracy z makaronikami, rozłożycie je na czynniki pierwsze, tak aby każde kolejne podejście do nich nie było Wam straszne.

Małgosia Nagat

Zwyciężczyni drugiej edycji programu telewizyjnego „BAKE OFF- ALE CIACHO!”. Współautorka 2 książek cukierniczych „ Dziewczyny z wypiekami„ i „Dziewczyny z wypiekami na 4 pory roku”. Autorka szkoleń stacjonarnych i w wersji online. Małgosia pomoże Ci tworzyć torty zgodne ze swoją wizją.

Karolina Stolarska - Bigos

Od kilkunastu lat tworzy torty i desery. Od dwóch lat jest właścicielka firmy Słodki Temat w ramach, której m.In. organizuje i prowadzi warsztaty cukiernicze dla dzieci i dorosłych. Uczestniczka VII edycji Hell’s Kitchen Polska. W Słodkim Klubie nauczy Cię wszystkiego o tartaletkach i cieście parzonym.

Marta Rietz

Z powodzeniem prowadzi pracownię tortów artystycznych, a od 2016r. prowadzi szkolenie cukiernicze i od tego czasu przeszkoliła setki osób. Jest ogromną pasjonatką cukiernictwa, dekoratorką i przedsiębiorcą, ale też weganką i propagatorką zdrowego stylu życia. W tej edycji nauczy Was robić wyśmienite torty wegańskie.

Jowita Woszczyńska

Mistrzyni Polski i Świata w dekoracji tortów z 2019r., laureatka wielu konkursów cukierniczych. Szkoliła się u największych dekoratorów na świecie. Autorka książek o sugarcraftingu "Sugar fairy tales" i "Sugar wonderland”. W Słodkim Klubie nauczy Cię samodzielnie tworzyć najpiękniejsze figurki.

Justyna Porowska

Fotografka kulinarna. Od 2019 roku szkoleniowiec i nauczyciel fotografii kulinarnej. Jej misją jest pomaganie ambitnym kobietom, chcącym rozwijać się w Internecie, robić lepsze zdjęcia i filmy kulinarne, swoich produktów i usług (w domowych warunkach). I właśnie tego nauczy Cię w Słodkim Klubie.

Angelika Chwyć

Dekoratorka cukiernicza, projektantka. Złota medalistka “Artystycznej Dekoracji Cukierniczej” Pucharu Świata w Luxemburgu oraz Mistrzyni Świata w duecie z Renatą Martyną, w Dekoracji Tortów Cake Designers World Championship w Mediolanie 2023. Trzykrotnie stanęła na podium Mistrzostw Polski.

W Klubie nauczy Was pracy z masą cukrową, tworzenia dużych i małych figurek 3D.

JEŚLI

  • marzysz o biznesie, który da Ci niezależność, 
  • kochasz piec, ale masz dość bycia charity bakerką dla Twojej rodziny i przyjaciół, 
  • domowe torty to Twoje wspomnienie z dzieciństwa i chcesz to samo dać swoim dzieciakom, 
  • nie wiesz jeszcze czy wolisz robić torty dla dzieci, czy weselne a może same torty musowe..
  • brakuje Ci odwagi w promowaniu swojego biznesu 
  • prowadzisz swój słodki biznes ale nie jesteś zadowolona ze swoich dochodów 
  • chcesz poznać techniki dekoracyjne tortów oraz proces tworzenia figurek na torty 
  • uwielbiasz wypieki ale brakuje Ci wsparcia na co dzień 

TO

  • w Klubie możesz przejść drogę na skróty i nauczyć się jak prowadzić Słodki Biznes na błędach i lekcjach Uli 
  • w Klubie pokażę Ci jak wyceniać swoją pracę i asertywnie podchodzić do sprzedaży tego co robisz
  • w Klubie nauczysz się jak piec i dekorować torty od ekspertów, oszczędzisz czas i pieniądze, które wydałabyś na składniki do przepisów z szemranych źródeł i na sprzęt, który będzie kurzył się w szufladzie. 
  • w Klubie masz dostęp do wielu szkoleń i możesz spróbować wielu technik dekoracji, deserów, oszczędzasz czas i pieniądze, które wydałabyś na kilka różnych szkoleń stacjonarnych 
  • otrzymasz wsparcie ekspertek i innych Klubowiczek i nabierasz pewności siebie
  • W Klubie nauczysz się jak wyceniać swoje produkty i swoją pracę, zaczniesz w końcu godziwie zarabiać 
  • w Klubie od najlepszych (między innymi Mistrzyń Świata w dekoracji tortów artystycznych, Jowity Woszczyńskiej i Angeliki Chwyć), nauczysz się robić zapierające dech w piersiach trójwymiarowe figurki i dekoracje na torty 
  • w Klubie otrzymasz wsparcie nie tylko ekspertek, ale również słodkiej społeczności 

Dołączając do słodkiego klubu nauczysz się:

Składania tortu od podstaw

Składania tortów piętrowych

Dekoracji tortów

Pracy z ciastem drożdżowym, parzonym i kruchym

Tworzenia tortów musowych i monoporcji

Tworzenia makaroników, które zawsze wychodzą

Tworzenia tortów wegańskich

Twoja mentorka & założycielka Słodkiego Klubu

Ula Stępniak

Uczyła się wypieków od swojej Babci, później traktowała ucieranie ciasta jako formę relaksu od stresującej pracy w korpo. W końcu porzuciła pracę dla kogoś, na rzecz pracy dla siebie i metodą prób i błędów stworzyła swoje słodkie babeczkowe królestwo.

Bazując przez lata tylko na jednym produkcie, zbudowała firmę, która generuje co roku setki tysięcy złotych przychodu. Jej pracownię co tydzień opuszczają setki kolorowych babeczek i ciasteczek. Współpracuje z największymi firmami w kraju: CD Project, Chanel, Skanska, Pandora..

Uważa, że dobry i smaczny produkt to tylko połowa sukcesu. Bez marketingu nawet najlepszy talent cukierniczy nie osiągnie sukcesu. Dlatego od lat pracuje nad swoim rozwojem w tym zakresie i pomaga innym kobietom wdrożyć marketing w życie, aby ich słodki talent zaowocował zyskownym biznesem.

Po raz pierwszy w tej edycji Słodkiego Klubu!

Mentoring z Ulą Stępniak

tylko 10 miejsc – aplikuj!

Wartość VIP:

  • wsparcie Uli w osiągnięciu wytyczonego celu 
  • korzystanie z doświadczenia i wiedzy ekspertki 
  • regularne spotkania merytoryczne 
  • certyfikat po zakończeniu 

Dodatkowo: 

  • dostęp do pełnej wersji Słodkiego Klubu 

Program: 

  • 7 spotkań (6 spotkań merytorycznych i 1 spotkanie kontrolne) 
  • każda masterka wyznacza minimum 1 cel, który chce osiągnąć w trakcie pracy
  • podczas spotkań każda osoba omawia swoje cele i wspólnie przygotowujemy plan działania i wdrażamy go  w życie 
  • masterki otrzymują prace i zadania do wykonania 

Wybierz pakiet, którego potrzebujesz!

Zobacz, co o Słodkim Klubie mówią uczestniczki poprzednich edycji:

8. edycja Słodkiego Klubu zamyka się za:

Dni

:

Godzin

:

Minut

:

Sekund

Jeśli nie chcesz przez najbliższe miesiące:

❌ zastanawiać się dlaczego Twoje wypieki nie wychodzą,

❌ marnować czasu i pieniędzy na eksperymentowanie

z przypadkowymi przepisami, które czasem się udają, a czasem nie

❌ zaniżać wyceny swojej cukierniczej pracy,

❌ szukać rozwiązań związanych z promowaniem i rozwojem Twojego biznesu na własną rękę,

❌ żałować, że jako przedsiębiorczyni i cukiernik nie postawiłaś na swój rozwój pod okiem doświadczonych ekspertów

Już dzisiaj dołącz do Słodkiego Klubu!

Drzwi tej edycji zamykamy już 22.04, nie przegap okazji do wspólnego rozwoju, zabawy i budowania (nie tylko biznesowych!) relacji!

Najczęściej zadawane pytania

Jak długo trwa edycja Słodkiego Klubu?

Jedna edycja trwa 6 miesięcy. Edycja 8 zaczyna się 15.04 i kończy 15.10.

Czy trzeba we wszystkich szkoleniach brać udział na żywo?

Nie. Wszystkie szkolenia, livy oraz webinary są nagrywane. Możesz odtwarzać każdy film w dowolnym momencie i tyle razy ile potrzebujesz. Stąd nazwa “słodki Netflix”.

Czy otrzymam dostęp do materiałów z poprzednich edycji Słodkiego Klubu?

Tak. Niezależnie od wykupionego pakietu otrzymasz dostęp do livów, szkoleń praktycznych oraz webinarów z poprzednich edycji Klubu.

Czy mogę zapłacić w ratach?

Tak, jest możliwość płatności ratalnej lub w systemie payPO.

Czy w pakiecie B otrzymam dostęp do materiałów z pakietu A?

Tak, pakiet B zawiera wszystkie materiały, które są dostępne w ramach pakietu A.

Czekamy na Ciebie w Słodkim Klubie!

Dołącz do społeczności ponad 1000 kobiet, które postanowiły ze swojej pasjii cukierniczej stworzyć biznes!