Słodko-gorzka prawda o słodkim biznesie czyli case study pracowni cukierniczej Uli Stępniak

Zastanawiałaś się kiedyś jakby to było gdybyś miała swój słodki biznes

A może już masz swoją kuchnię domową i myślisz o przeniesieniu się do pracowni, ale nie wiesz co Cię czeka? 

Albo prowadzisz swoją cukiernię od roku i boisz się, że już nigdy nie wyjedziesz na wakacje bo przez ostatnie miesiące nie było na to czasu?

Przekonaj się jak naprawdę wygląda słodki biznes od kuchni.

Zapraszam Cię na bezpłatne szkolenie podczas którego opowiem Ci:

    • =ile kosztowała moja pierwsza pracownia
    • =co mnie zaskoczyło w pierwszych miesiącach prowadzenia firmy
    • =jak pozyskałam klientów i jakich pułapek nie udało mi się uniknąć
    • =kiedy odkryłam niszę i co z tą wiedzą zrobiłam
    • =po jakim czasie zwróciła mi się inwestycja w pracownię
    • =ile teraz zarabiam i na jakich produktach

    Wypełnij formularz i…

    Do zobaczenia już 8.04 o godz 20.00 

    P.S. Webinar będzie nagrany, a powtórkę będziesz mogła obejrzeć do 20.04. Link do powtórki webinaru otrzymasz mailem.

    .